Lähisalilta vuokrattavissa SUP-lautoja ja kajakkeja

Kesä hiljentää aina jossain määrin kuntosaleja ja ihmiset siirtyvät liikkumaan sisältä ulos. Saliyrittäjälläkin kädet tyhjenevät ohjatuista liikuntaryhmistä ja kalenterista vapautuu tilaa nauttia ulkoilusta. Ja mikä olisikaan parempi tapa nauttia Suomen kesästä, kuin lipua hitaasti tyynen veden vietävänä SUP-laudalla.

Uittamon alueelta suppailuseikkailulle lähteminen onnistuu esimerkiksi Uittamon Paviljongin läheltä sijaitsevalta pikkurannalta. Uittamolla on kuitenkin useimmiten hieman aaltoja ja veneliikennettä, joten aloittelijan ensimmäiseen suppailuretkeen soveltuu kaikista parhaiten esimerkiksi tyyni Littoisten järvi.

Lähisalillamme on vuokrattavana kolme aloittelijalle sopivaa kajakkia, joista kaksi on erityisen helppokäyttöisiä lyhyitä ja leveitä Pelican kajakkeja. Näihin kyytiin nouseminen on helppoa vaikka rannalta kahlaten. Vauhdin huumaan ja edistyneelle melojalle kajakkimme siis eivät ole paras vaihtoehto. Aloittelijalle ja jopa ensikertalaiselle ne kuitenkin soveltuvat erittäin hyvin leppoisaan kesäpäivästä nauttimiseen.

Varaa kajakki käyttöösi: anni@uittamonkuntosali.fi

Vuokrauksen hinta on 40 € / päivä, lisäpäivät 20 €.

Salimme kajakkeja varten meillä on kajakkikärryt, joilla kajakki on helppo vetää rannalle kävellen. Säilytämme kajakkeja noutopisteellämme Kaarinassa, josta on lähimpään rantaan (Voivala) 900m. Varatessasi kajakin käyttöösi Uittamolle, siirrämme kajakin kuntosalille, josta lähimpään rantaan on kilometrin matka. Välineiden käyttämiseen et siis välttämättä tarvitse omaa autoa, vaan matka taittuu kätevästi kävellen.

Jätti SUP-lauta

Tavallisten SUP-lautojen lisäksi vuokrattaviin välineisiimme kuuluu 500 kiloa kantava jättilauta, jolla suppailee helposti neljä henkilöä. Tällä laudalla saat helposti suppailuretkelle mukaan koko perheen tai kaveriporukan! Lähde kehittämään tasapainoasi ja nauttimaan kesäpäivästä yhdessä läheistesi kanssa. Lauta mahtuu rullattuna ja tyhjänä henkilöautoon, josta on mahdollista kaataa takapenkki. (Jättilauta on ollut yrittäjän vuoden 1995 Opel Corsan takana kyydissä.) Jättilaudan vuokraat käyttöösi hintaan 80 € / päivä.

SUP-lautamme ovat yhtä kovaa lautaa lukuunottamatta ilmatäytteisiä, joten niitä on helppo kuljettaa autossa tai jopa kantorepuissa kävellen. Pienemmät lautamme mahtuvat laudan kantoreppuun, joten niiden kuljettamiseen et tarvitse omaa autoa. Laudan vuokrauksen hinta on 40 € / päivä, lisäpäivät 20 €.

Varaa lauta käyttöösi: anni@uittamonkuntosali.fi