Ajankohtaista

Viikolla 5 ei poikkeuksellisesti ole aamutunteja.

Ma 17 ohjaajana Harri, torstain iltatunneissa ohjaajana Sarianna.

Kuntosalin alkeiskurssi aloittelijalle!

Haluaisitko aloittaa kuntosaliharjoittelun, mutta alkuun pääseminen tuntuu hankalalta? Tämä kurssi sopii sinulle jos, joka haluat päästä saliharjoittelussa alkuun turvallisesti, helposti ja edullisesti! Pienryhmäkurssin hinta on vain 45€, sisältäen ohjauksen (120min) ja kuntosaliohjelman.

Järjestämme Uittamon kuntosalilla (Kannuskatu 5) kuntosalin alkeiskurssit seuraavaksi viikolla 1. Seuraava kurssi järjestetään 5.1. torstaina klo 16-18.

Ohjaus tapahtuu max viiden henkilön pienryhmässä, jotta ohjaaja ehtii antaa jokaiselle osallistujalle henkilökohtaista ohjausta oikeiden tekniikoiden löytämisessä.

Tällä kurssilla saat ohjausta kuntosaliharjoittelun aloittamiseen, liikkeiden oikean suoritustekniikan löytämiseen ja sopivien toistomäärien ja painojen valitsemiseen.

Ohjauksen ja haastattelun pohjalta ohjaaja tekee jokaiselle kurssilaiselle harjoitusohjelman, jolla pääset aloittamaan saliharjoittelun helposti ohjauksen jälkeen.

Tämä kurssi sopii aloittelijoille, tai niille, joilla on ollut todella pitkä tauko kuntosalilla treenaamisesta. Mukaan kurssille tarvitset joustavat liikuntavaatteet ja sisäkengät.

Kurssia ohjaa Personal Trainer ja saliyrittäjä Anni Toivanen.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan maksamalla kurssimaksu verkkokaupassa

ja ilmoittautumalla haluamallesi kurssille: