Personal Trainer

Onnistu saavuttamaan tavoitteesi yhdessä Personal Trainerin kanssa!

Uittamon kuntosali tarjoaa monipuolisia Personal Trainer-palveluita salillamme ja lähialueilla. Palveluihimme kuuluvat liikkunnanohjaus, ravintoneuvonta, uimaopetus.

PT-ohjauksista Uittamon Kuntosalilla vastaavat Trainer4You Personal Trainer, SUH- Uimaopettaja ja hierojaopiskelija Anni Toivanen ja fysioterapeutti Taneli Kauramäki. Ravintoneuvontaa kuntosalilla tarjoaa ravintoterapeutti Milja Kallio.

Annin erityisosaamisalueita ovat kuntosaliharjoittelu, istumatyöntekijöiden liikunnanohjaus ja vesiliikunta. Hän on viime vuosina valmentanut paljon erityisesti istumatyöläisiä ja auttanut asiakkaita säännöllisen lihaskuntoharjoittelun aloittamisessa kuntosalilla. Annin erityisosaamiseen kuuluu monipuolisesti terveyttä edistävä kuntosaliharjoittelu, jolla kehitetään voimaa, liikkuvuutta ja kestävyyttä. Annin ohjauksessa huomioidaan aina asiakkaan henkilökohtaiset tarpeet ja mahdolliset harjoittelua koskevat rajoitteet. Hän on ohjannut kilpaurheilijoita, aloittelijoita, kuntoutujia ja erityisryhmiä. Anni on tottunut soveltamaan osaamistaan  ja löytämään jokaiselle kuntoilijalle parhaan mahdollisen tavan harjoitella omalla tasollaan ja saavuttaa tavoitteensa.

Tanelin fysioterapeutin koulutus antaa hänelle hyvät lähtökohdat huomioida jokainen asiakas ja tämän voimavarat yksilöllisesti. Hänen valmennuksessaan asiakkaan kuntotaso ja mahdolliset rajoitteet kartoitetaan tarkasti, jotta löydetään oikeat harjoitusmenetelmät. Taneli on valmentanut niin kilpaurheilijoita, kuin kuntoilijoitakin, joten häneltä saat varmasti monipuolisesti tukea harjoitteluusi, liikuntataustastasi riippumatta.

Varaa aika Tanelille PT-ohjaukseen: tmi.taneli.kauramaki@gmail.com

Varaa ohjausaika Annilta tai kysy lisää PT-palveluista: 

anni@uittamonkuntosali.fi

044 975 9311

Tanelin ajanvaraus:

040 771 1914

 Ohjauksien hinnasto

Anni:

  • 49 € 45min harjoitus kuntosalilla,  ulkona tai uimahallilla
  • 105€ 90min Kokonaisvaltainen harjoittelun aloituspaketti sis. 45min kokovartalohieronta, jossa kartoitetaan kehon mahdolliset jumitukset ja 45 min kuntosaliohjaus salilla, jonka pohjalta tehdään harjoitusohjelma

Taneli:

  • 105€ Haastattelu ja harjoitus kuntosalilla n. 75 min
  •  49 € Etätapaaminen ja ohjaus + neuvonta 45 min

Toteutamme PT-ohjaukset Uittamon kuntosalilla ja sovittaessa myös muualla Turun alueella ja lähikunnissa esim. ulkona, uimahallilla jne.