Personal Trainer

Onnistu saavuttamaan tavoitteesi yhdessä Personal Trainerin kanssa!

Uittamon kuntosali tarjoaa monipuolisia Personal Trainer-palveluita salillamme ja lähialueilla. Palveluihimme kuuluvat monipuolinen liikkunnan ohjaus, ravintoneuvonta, uimaopetus.

PT-ohjauksista Uittamon Kuntosalilla vastaavat Trainer4You Personal Trainer Anni Toivanen ja fysioterapeutti Taneli Kauramäki.

Annin erityisosaamisalueita ovat kuntosaliharjoittelu, istumatyöntekijöiden liikunnanohjaus ja vesiliikunta. Annin ohjauksessa huomioidaan aina asiakkaan henkilökohtaiset tarpeet ja mahdolliset harjoittelua koskevat rajoitteet. Hän on ohjannut kilpaurheilijoita, aloittelijoita, painonpudottajia, kuntoutujia ja erityisryhmiä. Anni on tottunut soveltamaan osaamistaan  ja löytämään jokaiselle kuntoilijalle parhaan mahdollisen tavan harjoitella omalla tasollaan ja saavuttaa tavoitteensa.

Tanelin fysioterapeutin koulutus antaa hänelle hyvät lähtökohdat huomioida jokainen asiakas ja tämän voimavarat yksilöllisesti. Hänen valmennuksessaan asiakkaan kuntotaso ja mahdolliset rajoitteet kartoitetaan tarkasti, jotta löydetään oikeat harjoitusmenetelmät. Taneli on valmentanut niin kilpaurheilijoita, kuin kuntoilijoitakin, joten häneltä saat varmasti monipuolisesti tukea harjoitteluusi, liikuntataustastasi riippumatta.

Varaa ohjausaika tai kysy lisää: 

anni@uittamonkuntosali.fi

044 975 9311

 Ohjauksien hinnat

45min           49€

5x45min       209€

10x45min      395€