Ohjatut tunnit

Roosan nyrkkeilyt ohjelmassa 31.5. alkaen!

Tunnilla harjoitellaan nyrkkeilyn tekniikkaa ja nostetaan sykettä. Tervetuoa mukaan!

Viikon 22 poikkeusaikataulu.
 

BootyBurner

BootyBurner tunti keskittyy pakaralihasten monipuoliseen harjoittamiseen. Tunnilla tehdään voimaa ja liikkuvuutta parantavia liikkeitä pakaran alueelle. Tunnin lopuksi tehdään aina takuupolttava loppurutistus, joten tällä tunnilla saat varmasti aktivoitua koko pakaran alueen lihakset polttelemaan kunnolla!

FitBall

FitBall on lihaskuntotunti, jossa välineenä käytetään isoa jumppapalloa! Harjoittelu isolla pallolla kehittää tehokkaasti tasapainoa ja kehonhallintaa. Tälä tunnilla syvät lihakset joutuvat koetukselle ihan huomaamatta. Tunnilla harjoitellaan koko kehoa vahvistavia lihaskuntoharjoituksia alun lämmittelyosuuden jälkeen.

HelppoJooga

Uittamon kuntosalin jooga on aloittelijalle sopiva helppo joogaharjoitus. Tunnilla tehdään kehoa avaavia liikkeitä sekä seisten, että matolla oman hengityksen tahtiin. Tunti etenee rauhallisesti omaa kehoa kuunnellen. Joogaharjoittelu kehittää liikkuvuutta ja voimaa.

Core

Core tunnilla harjoitellaan monipuolisesti keskivartalon lihaksia. Tunnilla tehdään liikkuvuutta ja voimaa kehittäviä liikkeitä. Tunti sopii hyvin aloittelijoille. Tunti on rauhallisesti etenevä, eikä sisällä hyppyjä. Ohjaaja antaa tarvittaessa kevyempiä ja haastavampia vaihtoehtoja, jotta treeni on sopivan tasoinen jokaiselle osallistujalle.

CoreBall

CoreBall tunnilla harjoitellaan monipuolisesti keskivartalon lihaksia ison jumppapallon avulla. Jumppapallolla harjoittelu kehittää tehokkaasti tasapainoa ja kehonhallintaa. Tunnilla tehdään liikkuvuutta ja voimaa kehittäviä liikkeitä. Tunti sopii myös aloittelijoille. Ohjaaja antaa tarvittaessa kevyempiä ja haastavampia vaihtoehtoja, jotta treeni on sopivan tasoinen jokaiselle osallistujalle.

HIIT

HIIT tunnilla treenataan kovalla teholla! Harjoitus toteutetaan kelloa vastaan, joten jokainen osallistuja treenaa oman kuntotasonsa mukaan ja pystyy haastamaan itsensä. Tunti toteutetaan joko kehonpainolla tai painokiekkoa hyödyntäen. HIIT:issä koko vartalo saa monipuolisesti haastetta ja musiikki pauhaa kovalla!

HIIT circuit

HIIT-ciruit tunnilla hyödynnetään aerobisia laitteita ja painoja. Harjoitus toteutetaan kelloa vastaan, joten jokainen osallistuja treenaa oman kuntotasonsa mukaan ja voi haastaa itsensä ja treenata maksimisykkeillä. HIIT circuit:issä tehdään liikkeitä, jotka kuormittavat koko kehoa ja hengitys- ja verenkiertoelimistöä.

Kehonhuolto

Kehonhuolto on rauhallinen kehoa huoltava harjoitus. Tunnilla tehdään liikkuvuutta kehittäviä avaavia liikkeitä ja lopuksi venytellään. Tunti sopii hyvin aloittelijoille, mutta myös kovaan harjoitteluun tottuneelle kuntoilijalle palauttavaksi ja kehoa huoltavaksi treeniksi. Avaavilla liikkeillä on mahdollisuus saavuttaa suuremmat liikeradat kuntosaliharjoittelussa ja avata esimerkiksi istumisesta kiristyneitä lihaksia niskahartiaseudulla.

Nyrkkeily

Nyrkkeilytunnilla harjoitellaan nyrkkeilyn tekniikkaa ja nostetaan sykettä. Tunnilla opetellaan erilaisia lyöntitekniikoita ja tehdään kestävyyskuntoa parantavia harjoituksia. Tunti antaa hyvin liikettä yläselän alueelle, joten sopii erityisen hyvin istumatyön vastapainoksi. Tunti sopii hyvin myös aloittelijoille, joilla ei ole aiempaa kokemusta nyrkkeilystä.

PhysioPilates

PhysioPilates on liikuntaa, jossa pilatesharjoitteluun on yhdistetty fysioterapeuttinen osaaminen ja ohjaajana toimii PhysioPilates-koulutuksen suorittanut fysioterapeutti. Tunnilla huomioidaan asiakkaan tuki- ja liikuntaelinongelmat ja annetaan yksilöllistä ohjausta. Tunnilla opit käyttämään kehon lihaksia ja niveliä tasapuolisesti, jolloin liian aktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia. Tunti sopii sekä liikuntaa aloitteleville, että aktiiviliikkujille. Tuntia ohjaa keväällä 2023 Sarianna Jakobsson.

RantaJooga

RantaJooga on rentouttava harjoitus rannalla, merimaisemaa katsellen. Et tarvitse tunnille omaa joogamattoa, vaan alusta (esim. pieni pyyhe) jolla voit istua, riittää hyvin. Tunnilla tehdään helppoja seisten ja istuen tehtäviä liikkeitä. Tunti on kaikille avoin ja maksuton. Harjoituksen kesto on 30min.

Tunti toteutetaan Uittamon rannalla Turussa tai Voivalan rannalla Kaarinassa.

Saunajooga

Saunajoogassa nautitaan hengityksen ja liikkeen lempeästä yhdistämisestä miedossa lämmössä. Tunnille tarvitset hikipyyhkeen, kevyt liikuntavaatteet (esim. shortsit ja t-paita) ja juomapullon. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta osallistuaksesi tunnille.

SykeCircuit

SykeCircuit tunnilla tehdään kestävyyskuntoa kasvattava kuntopiiriharjoitus, jossa kaikki liikkeet kehittävät hengitys- ja verenkiertoelimistön kuntoa. Syke nousee intervalleina, joidenkin liikkeiden ollessa kevyempiä ja joidenkin raskaampia. Sopii myös aloittelijoille, koska tällä tunnilla jokaisen on helppo säädellä itse harjoituksen tehokkuutta vauhdin ja ohjaajan antamien vaihtoehtojen avulla.

Kesällä tunti toteutetaan ulkona salin edustalla tai uittamon rannan alueella, mikäli ei sada ja lämpötila on yli 17 astetta.

TerveSelkä

Tunnilla parannetaan selkää ympäröivien lihasten voimaa ja liikkuvuutta. Tunti soveltuu hyvin vähentämään selän alueen jumituksia ja selkäkipuja. Tunti soveltuu esimerkiksi istumatyöntekijälle, liikunnan aloittajalle tai raskaita harjoituksia tekevälle aktiiviliikkujalle, joka kaipaa liikkuvuutta ja syviä lihaksia vahvistavaa harjoittelua omien treeniensä tueksi.

Twerk

Twerkkauksessa keskitytään liikuttamaan lantiota ja pakaroita eri tavoin erilaisissa asennoissa ja tasoissa. Tyypillisiä liikkeitä ovat lantion ylös-alas iskut, pakaroiden heristelyt, isolaatiot ja pyörittelyt. Erilaisia tekniikoita hyödyntäen tunneilla harjoitellaan myös tanssillista koreografiaa. Tunti on energinen ja hauska, ja se soveltuu kaikille lajista kiinnostuneille. Tuntia ohjaa keväällä 2023 Sarianna Jakobsson.

Twerkkeily

Twerkkeily tunnilla nautitaan musiikista ja yhdistellään liikkeitä kahdesta täysin erilaisesta lajista. Nyrkkeilyliikkeet kuormittavat tehokkaasti ylävartaloa ja twerkistä vaikutteita saaneet alavartalon tanssilliset lihaskuntoliikkeet pistävät reisi- ja keskivartalon lihakset koetukselle. Tunti on suunniteltu pilke silmäkulmassa, joten saavuthan paikalle avoimin mielin ja valmiina nauramaan itsellesi ja ohjaajalle 😉

Kesällä tunti toteutetaan ulkona salin edustalla, mikäli ei sada ja lämpötila on yli 17 astetta.

VoimaCircuit

VoimaCircuitissa tehdään kiertoharjoitus, jossa hyödynnetään kehonpainon lisäksi lisäpainoja ja muita välineitä. (Esim. kahvakuulat, levypainot, kuminauhat ja käsipainot) Tämä harjoitus kehittää lihasten voimaa, koska harjoituksessa käytettävät toistot tehdään perusvoima-alueella. Tunti nostaa myös sykettä, koska liikkeet tehdään peräkkäin, ilman voimaharjoittelulle usein tyypillisiä pidempiä taukoja.

Kesällä tunti toteutetaan ulkona salin edustalla, mikäli ei sada ja lämpötila on yli 17 astetta.

Ylävartalotreeni

Ylävartalotreenissä tehdään selän, rinnan, hartioiden ja käsien lihaksia kehittäviä liikkeitä. Tunti toteutetaan välillä kuntosaliharjoituksena myös kuntosalin laitteita hyödyntäen.

Kesällä tunti toteutetaan ulkona salin edustalla, mikäli ei sada ja lämpötila on yli 17 astetta.

Seuraava laiteopastus kuntosalilla huhtikuussa.

Laiteopastuksessa käydään läpi kuntosalilaitteiden käyttöä ja säätämistä pienryhmässä. Laiteopastukset ovat avoimia kaikille salin asiakkaille voimassaolevalla kuntosalikortilla! Kertamaksu ilman Uittamon kuntosalin kuntosalikorttia 6€.

Hinnasto

Kertamaksu 6€

10xkortti 52€

Kuukausikortti (Kuntosali + ohjatut tunnit) 52€

3kk kortti (Kuntosali + ohjatut tunnit) 120€