Ohjatut tunnit

Ilmoittaudu mukaan tunneille:

Tiistain klo 18 jooga, sekä tiistain ja keskiviikon päivätunnit ovat ohjelmassa joka viikko lokakuun loppuun asti. 

Lisäksi ohjelmassa viikottain vaihtuvia reippaita ja rauhallisempia tunteja! Toivo omaa suosikkiasi mukaan viikkokalenteriin Annilta. (anni@uittamonkuntosali.fi)

BootyBurner

BootyBurner tunti keskittyy pakaralihasten monipuoliseen harjoittamiseen. Tunnilla tehdään voimaa ja liikkuvuutta parantavia liikkeitä pakaran alueelle. Tunnin lopuksi tehdään aina takuupolttava loppurutistus, joten tällä tunnilla saat varmasti pakarat kipeiksi seuraavaksi päiväksi!

Core

Core tunnilla harjoitellaan monipuolisesti keskivartalon lihaksia. Tunnilla tehdään liikkuvuutta ja voimaa kehittäviä liikkeitä. Tunti sopii hyvin aloittelijoille. Tunti on rauhallisesti etenevä, eikä sisällä hyppyjä. Ohjaaja antaa tarvittaessa kevyempiä ja haastavampia vaihtoehtoja, jotta treeni on sopivan tasoinen jokaiselle osallistujalle.

HIIT

HIIT tunnilla treenataan kovalla teholla! Harjoitus toteutetaan kelloa vastaan, joten jokainen osallistuja treenaa oman kuntotasonsa mukaan ja pystyy haastamaan itsensä. Tunti toteutetaan joko kehonpainolla tai painokiekkoa hyödyntäen. HIIT:issä koko vartalo saa monipuolisesti haastetta ja musiikki pauhaa kovalla!

HIIT circuit

HIIT-ciruit tunnilla hyödynnetään aerobisia laitteita ja painoja. Harjoitus toteutetaan kelloa vastaan, joten jokainen osallistuja treenaa oman kuntotasonsa mukaan ja voi haastaa itsensä ja treenata maksimisykkeillä. HIIT circuit:issä tehdään liikkeitä, jotka kuormittavat koko kehoa ja hengitys- ja verenkiertoelimistöä.

Jooga

Uittamon kuntosalin jooga on aloittelijalle sopiva helppo joogaharjoitus. Tunnilla tehdään kehoa avaavia liikkeitä sekä seisten, että matolla oman hengityksen tahtiin. Tunti etenee rauhallisesti omaa kehoa kuunnellen.

Joogaharjoittelu kehittää liikkuvuutta ja voimaa.

Kehonhuolto

Kehonhuolto on rauhallinen kehoa huoltava harjoitus. Tunnilla tehdään liikkuvuutta kehittäviä avaavia liikkeitä ja lopuksi venytellään. Tunti sopii hyvin aloittelijoille, mutta myös kovaan harjoitteluun tottuneelle kuntoilijalle palauttavaksi ja kehoa huoltavaksi treeniksi. Avaavilla liikkeillä on mahdollisuus saavuttaa suuremmat liikeradat kuntosaliharjoittelussa ja avata esimerkiksi istumisesta kiristyneitä lihaksia niskahartiaseudulla.

Nyrkkeily

Nyrkkeilytunnilla harjoitellaan nyrkkeilyn tekniikkaa. Tunnilla opetellaan erilaisia lyöntitekniikoita ja nostetaan sykettä. Tunti sopii hyvin myös aloittelijoille, joilla ei ole aiempaa kokemusta nyrkkeilystä.

Saunajooga

Saunajoogassa nautitaan hengityksen ja liikkeen lempeästä yhdistämisestä miedossa lämmössä. Tunnille tarvitset hikipyyhkeen, kevyt liikuntavaatteet (esim. shortsit ja t-paita) ja juomapullon. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta osallistuaksesi tunnille.

Twerkkeily

Twerkkeily tunnilla nautitaan musiikista ja yhdistellään liikkeitä kahdesta täysin erilaisesta lajista. Nyrkkeilyliikkeet kuormittavat tehokkaasti ylävartaloa ja twerkistä vaikutteita saaneet alavartalon tanssilliset lihaskuntoliikkeet pistävät reisi- ja keskivartalon lihakset koetukselle. Tunti on suunniteltu pilke silmäkulmassa, joten saavuthan paikalle avoimin mielin ja valmiina nauramaan itsellesi ja ohjaajalle 😉

Voimajooga

Voimajoogassa keskitytään lihasvoimaa kehittäviin jooga-asanoihin. Tunti etenee suoraan asennosta toiseen ja lämmittää kehoa mukavasti. Voimajoogassa tehdään aina myös keskivartaloa vahvistavia liikkeitä.

Seuraava laiteopastus: to 10.3. klo 19!

Laiteopastuksessa käydään läpi kuntosalilaitteiden käyttöä ja säätämistä pienryhmässä. Laiteopastukset ovat avoimia kaikille salin asiakkaille voimassaolevalla kuntosalikortilla! Kertamaksu 6€.

Ilmoittaudu mukaan: https://nettiaika.fi/tmiannitoivanen

Hinnasto

Kertamaksu 6€

10xkortti 52€

Kuukausikortti (Kuntosali + ohjatut tunnit) 52€

3kk kortti (Kuntosali + ohjatut tunnit) 120€