Ajankohtaista

Uittamon kuntosali pitää tällä hetkellä ovensa avoinna asiakkaillemme normaalisti. Seuraamme hallitukselta tulevia mahdollisia määräyksiä ja tilanne päivittyy niiden mukaan.

Tämänhetkisellä käyttöasteella salilla käy noin 10-20 henkilöä päivässä (klo 6-23 välillä) ja heistä yhtäaikaa paikalla on ”ruuhka-aikaan” useimmiten vain noin viisi henkilöä 150 neliön tilassa. Vilkkain aika salilla on useimmiten klo 15-16.30. Jos mahdollista, pyri välttämään näitä harjoitteluaikoja. Jos tunnet olosi vähänkään kipeäksi, jääthän kotiin lepäämään.

Sali on suurta ja avaraa tilaa, joten pienellä kävijämäärällä on helppoa turvata sopiva etäisyys kanssatreenaajiin, jos salilla on samaan aikaan useampia henkilöitä. Pyrithän tällä hetkellä välttämään lähikontaktia muihin kanssatreenaajiin.

Olemme tehostaneet siivousta ja erityisesti kaikkien kosketuspintojen desinfiointia.

Uittamon kuntosali palvelee tällä hetkellä normaalisti, mutta suosittelee harjoittelemaan kotona tartuntariskin minimoimiseksi. Riskiryhmiin kuuluvien ei kannata harjoitella salilla ollenkaan, kunnes tilanne normalisoituu.

Kaikkien asiakkaiden, joilla on kuukausikortti, on mahdollista muuttaa korttinsa voimassaoloaikaa. Jos et halua harjoitella tällä hetkellä tartuntariskin takia, voit siirtää kuukausikorttisi voimassaoloaikaa eteenpäin. Tällöin ole yhteydessä Anniin joko puhelimitse 044 9759 311 tai sähköpostilla anni@uittamonkuntosali.fi.